Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. března 2019 20:57
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Motorkář si lehl na soupeřovu motorku, pak mu vrazil. Bizarní incident vyústil v dlouhý distanc

SPORT
Uložit Uložené

Kostarika momentálně žije bizarním incidentem na motocyklových závodech.

I na Kostarice je závodění na motorkách velmi populárním sportem. Jezdci tam nechávají na trati srdce, což nedávno dokázali Jorge Martinez a Marion Calvo. V národním šampionátu bojovali o místo v závodech, když se přiblížili natolik, že v rámci boje skončil Martinez na motorce svého soupeře.

Zaklíněné motorky způsobily, že Martinez zůstal ležet na zadní části stroje svého protivníka, motorka mu utekla a on měl po závodě. Když se postavil, okamžitě na Calva zaútočil a vrazil mu. Calvo spadl, a když se zvedl, snažil se Martineze napadnout zezadu, což on očekával, a tak se nic vážného nestalo.

Martinez odkráčel napříč tratí směrem ke své motorce, nevadili mu ani kolegové ze startovacího roštu, kteří ve vysoké rychlosti projížděli kolem. Bizarní moment však měl dohru. Po závodech udělila oběma z nich disciplinární komise zákaz startovat na dva roky, takže chvilkový výbuch hněvu za to zřejmě nestál.

Domů
Sdílet
Diskuse