Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. března 2019 17:35
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Mladík hodil kolegům do pití LSD. Sršela z nich negativní energie, hájil se před policisty

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Své kolegy chtěl prý jen rozveselit.

Mladík z amerického státu Missouri se už nezvládal dívat na smutné tváře svých kolegů. Nejmenovaný 19letý mladík pracoval ve společnosti Enterprise Rent-A-Car, kde zákazníkům pronajímal automobily. Když však nedávno přišel do práce a díval se na kolegy, napadlo ho, že jim nápoje napustí LSD, aby se trochu uvolnili a měli lepší náladu, píše The Independent.


Do vody i kávy tří zaměstnanců půjčovny aut drogu opravdu vhodil, po čemž kolegové zažili znepokojující stav, protože netušili, že právě užili drogy. Zvýšil se jim srdeční tep, začali se třást a pociťovali nevolnost, a tak skončili v nemocnici, kde lékaři zjistili, že nešlo o žádný zdravotní problém, ale vliv drogy. O bizarním případu vyprávěl tamní televizi KMOV seržant Tony Dennis.

Zaměstnanec se policistům přiznal, že LSD do nápojů vhodil, ale argumentoval slovy, že z kolegů sršela negativní energie, která se mu nelíbila. Kolegům se po užití drogy nic nestalo a z nemocnice byli zanedlouho propuštěni, jenže mladíkovi nyní hrozí obvinění z napadení a přechovávání návykové látky, za což by mohl na několik let skončit ve vězení.

Domů
Sdílet
Diskuse