Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. března 2019 15:41
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Conora McGregora vyšetřují kvůli sexuálnímu napadení

SPORT
Uložit Uložené

Irského bojovníka vyšetřuje policie kvůli údajnému útoku z prosince.

Conor McGregor šokoval fanoušky po celém světě, když před pár dny na Twitteru oznámil, že končí kariéru v MMA. Zatím není známo, co přesně Ir plánuje, protože lidé na sociálních sítích už spekulují, zda náhodou neskončil jen proto, aby mohl za několik měsíců hlásil velkolepý návrat.

Doporučeno
Conor McGregor končí s kariérou zápasníka MMA Conor McGregor končí s kariérou zápasníka MMA 26. března 2019 10:22

Jak však informovaly New York Times, za náhlým rozhodnutím by mohlo stát i vyšetřování irské policie. Americký deník napsal, že policisté bojovníka vyšetřují z údajného sexuálního napadení, které se mělo odehrát v prosinci.

McGregor měl být v lednu zatčen, ale muži zákona ho zatím neobvinili z žádného trestného činu. Případ ale není uzavřen, a tak není známo, zda McGregora neovlivnil v rozhodování.

Zdroje z policejního prostředí říkají, že se měl útok odehrát v dublinském hotelu Beacon Hotel. Na policii bojovníka nahlásila žena, která svědčila, že ji McGregor sexuálně obtěžoval, na základě čehož museli policisté jednat.

Na druhé straně, New York Times oslovily zástupce McGregora, kteří prohlásili, že nejde o žádnou novou zprávu. Mluvčí Karen Kessler médiím vzkázala, aby nevytvářela senzaci, protože vyšetřování údajného útoku není žádným způsobem propojeno s ukončením kariéry.

Domů
Sdílet
Diskuse