Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. března 2019 9:01
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Luisa v novince obdivuje všechny, které za sex berou cash

HUDBA
Uložit Uložené

Nejnovější členka Comebackgangu pokračuje po loňské sérii CBG čtvrtků ve vydávání nových tracků.

V minulém roce se Luisa po delším rozjíždění rozhodla věnovat hudbě naplno a v druhé polovině spustila po vzoru kolegů z Comebackgangu i ona sérii CBG čtvrtků, v rámci níž spatřily světlo světa tři tracky. O největší rozruch se postarala podle očekávání spolupráce s Yzomandiasem, obecně si však raperka získala pozornost širšího publika.

Během příštích měsíců by se mohli fanoušci dočkat i celistvého projektu, zatím však mnoho informací Luisa neprozradila, takže se budeš muset nechat překvapit. Minimálně však servíruje nový track Klub 27, na kterém se již tradičně nesnaží na sílu moralizovat, spíše popisuje život raperky na Slovensku.

V tomto případě jsme se nedočkali videoklipu a pozornější posluchač si všimne, že hudební inženýr byl sotva bakalář. To už ale okomentoval i sám Pil C jako hlava Comebackgangu, na což Luisa zareagovala, že alespoň na streamovacích službách si dá záležet. Spotify a Apple Music tedy již brzy.

Luisa obdivuje všetky, ktoré za sex berú cash. Počúvaj novú skladbu
Luisa obdivuje všetky, ktoré za sex berú cash. Počúvaj novú skladbu
Domů
Sdílet
Diskuse