Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. března 2019 14:23
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Otec se synem surově zabili spící medvědici s mláďaty. Pak je zabalili do igelitky a plácli si

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nechutný případ z Aljašky byl zachycen na kameru.

V lednu jsme tě informovali o krutosti otce se synem z Aljašky. Společně se loni vydali na lov zvířat, nasadili si lyže, vzali zbraně a nakonec narazili na medvědí noru. V ní spala medvědice se svými mláďaty, což se otci Andrewu Rennerovi se synem Owenem zamlouvalo.

Na ostrově Esther Island samozřejmě neměli jakékoliv povolení k odstřelu, což jim nevadilo. Spící medvědici zastřelil syn Owen, otec Andrew pak svojí puškou dorazil mláďata. Když byl ohavný čin dokonán, plácli si a prohlásili, že si zastřeleného medvěda nikdo nikdy nespojí právě s nimi. Tehdy netušili, že medvědice byla součástí výzkumu a nad její norou vše zaznamenala speciální kamera.

Doporučeno
Otec se synem bezcitně zabili spící medvědici a potom dorazili i její mláďata. Ve vězení skončí na 3 měsíce Otec se synem bezcitně zabili spící medvědici a potom dorazili i její mláďata. Ve vězení skončí na 3 měsíce 24. ledna 2019 14:02

Video z kamery zpočátku nebylo zveřejněno, ale na YouTube ho nakonec před pár hodinami zavěsila organizace The Humane Society of the United States. Záznam zveřejnili také z důvodu, že soud vyměřil otci jen tříměsíční trest ve vězení, zatímco syn Owen dostal 30denní podmínku.

Lidé měli pocit, že jde o výsměch spravedlnosti, protože se oba dva dny po skutku vrátili na místo, aby po sobě uklidili stopy. Mláďátka sbalili do igelitky a odvezli pryč, snažili se posbírat pozůstatky po nábojích a zahladit vše, co by je mohlo s medvědem spojovat.

O kameře netušili ani tehdy. Dnes tak mají všichni známí i lidé z opačného konce světa možnost přesvědčit se o krutosti těchto dvou mužů, když je už soud jen bouchl přes prsty.

Domů
Sdílet
Diskuse