Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
29. března 2019 8:53
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rammstein opět pokouší hranice, nejnovější klip pochází z koncentračního tábora

HUDBA RAMMSTEIN
Uložit Uložené

Kontroverzní metalová kapela z Berlína se připomíná novinkou Deutschland, která pobouřila veřejnost.

Kontroverzní Rammstein se naposledy opravdu aktivně věnovali hudbě ještě před dekádou, kdy v konečném důsledku spatřilo světlo světa i poslední album. Nyní se vracejí ve velkém stylu, ale reakce veřejnosti jsou právem i negativní. Berlínská industrial metalová skupina se totiž rozhodla pro novou skladbu Deutschland využít marketing založený na asociaci s koncentračním táborem a holocaustem.

Celkový dojem tedy na první pohled nepůsobil pozitivně, ukázalo se však, že teaser je schválně kontroverzní a finální devítiminutový výsledek je o něčem jiném. Klidně se však s námi poděl v komentářích, co v tobě tato záležitost vyvolala.

Budeme zvědaví, zda bude mít tato snaha zaujmout dohru i na vyšších místech, protože zneužívání nešťastných událostí je podle předsedy Ústřední rady Židů v Německu Josefa Schustera nemorální. Informovala o tom TA3.

Podle všeho se i přesto Češi pokusí v létě ovládnout vyprodanou pražskou Eden Arénu, kam německá kapela zavítá hned dva dny po sobě.

Domů
Sdílet
Diskuse