Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. března 2019 11:44
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Rus nechtěně složil slib starosty za doprovodu znělky ze Star Wars

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ve městě Bělgorod zažili skládání slibu starosty ve filmové atmosféře.

Ruské město Bělgorod se stalo vděčným objektem vtipů, když na skládání slibu nového starosty nechalo v pozadí hrát ikonickou otevírací znělku ze Star Wars. Starosta Juri Galdun přichází na pódium, kde následně skládá slib, přičemž v úvodu kráčí do tónů legendárního soundtracku.

Na první pohled by to mohlo vypadat jako záměr, jenže BBC zjistilo, že za soundtrackem se ve skutečnosti skrývá chyba pracovnice města odpovědné za kulturu. Měla pocit, že neustále používají staré a otřepané znělky, a tak sáhla do internetových vod a vybrala skladbu, která zněla slavnostně.

Nezjistila, že ji složil John Williams a pochází ze světoznámého kasovního trháku, a tak ji spokojeně pustila na ceremonii, což naštěstí zachytila kamera. Video se brzy objevilo na internetu a jak bys mohl očekávat, lidé se výborně baví.

On se tvářil, jako by ho znělka nezaskočila, takže ji možná opravdu nikdy předtím neslyšel, ale kulturní pracovnice se rozhodla kvůli chybě vzdát svého zaměstnání. Mnoho problémů sice nezpůsobila, ale jejího starostu budou lidé na sociálních sítích navždy přirovnávat k Darth Vaderovi, který přešel na temnou stranu síly.

Domů
Sdílet
Diskuse