Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. března 2019 16:00
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Matthew McConaughey rapoval po kouření Snoop Doggovy marihuany 13 hodin v kuse

Matthew McConaughey rapoval po kouření Snoop Doggovy marihuany 13 hodin v kuse
FILMY A SERIÁLY MATTHEW MCCONAUGHEY SNOOP DOGG
Uložit Uložené

Natáčení The Beach Bum bylo pro obě osobnosti náramně zábavné.

Matthew McConaughey a Snoop Dogg si očividně rozumějí. Bylo to jasné z promování The Beach Bum, stejně jako i ze všech ostatních rozhovorů, které spolu vedli nejen v médiích. Přeneslo se to i do samotného filmu, jehož natáčení bylo pro oba více než zábavné a zajímavé.

Jak jsme tě už dříve informovali, Snoop vyměnil v jedné ze scén, kde spolu jejich postavy kouřily marihuanu, rekvizitu za pravé ořechové. Matthew se tedy náhle zhulil a následně zažil krásnou noc.

Nejenže se Matthew pořádně zhulil, celou noc mluvil cizími jazyky a po natáčení se se Snoopem šli bavit. Kromě toho Snoop řekl, že Matthew rapoval celých 13 hodin. Neprozradil už však, zda mu to šlo dobře, nebo ne. Níže si můžeš prohlédnout video, kdy snímek promovali u Jimmyho Kimmela. Je jasné, že tito dva v budoucnu ještě něco spáchají.

Co se samotného filmu týče, ten nám ukáže bláznivou jízdu jednoho sympatického flákače. Svým stylem možná trochu připomene kultovní film Strach a hnus v Las Vegas od Terryho Gilliama. Podle všeho se zdá, že bychom mohli dostat podobně šílený a absurdní příběh.

Doporučeno
RECENZE: Day Shift RECENZE: Day Shift 12. srpna 2022 19:30

O scénář a režii se postaral Harmony Korine, který stojí za komedií Spring Breakers. Je zřejmé, že i The Beach Bum bude na Spring Breakers v mnohém navazovat, což je patrné již z podobné vizuální stránky. Ve vedlejších rolích se představili Isla Fisher, Zac Efron, Martin Lawrence, Stefania LaVie Owen a Jimmy Buffett. U nás se do kin zatím nedostal, ale určitě se k němu již nějak dá dostat.

Domů
Sdílet
Diskuse