Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. března 2019 18:43
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

17letou studentku přijali na 55 vysokých škol. Získala stipendia v hodnotě 1,3 milionu dolarů

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Jakelia trávila podáváním přihlášek několik týdnů.

Lidé jsou obvykle šťastní, když je příjmou na vysokou školu, ale jelikož Američanku Jakelii Baker přijali na 55 škol, zřejmě již vzrušení z pozitivní odpovědi na přihlášku trošku upadlo. 17letá dívka ze státu Georgia nejenže byla přijata na více než padesát vysokých škol, ale získala také hromadu stipendií, konkrétně v hodnotě 1,3 milionu dolarů.

Jakelia si to však rozhodně zaslouží. Bez výhrad ji totiž přijaly i prestižní školy jako například University of Oklahoma a udělaly dobře, protože se o dívce vyjadřují pozitivně i její dosavadní učitelé.

Američanka však rozhodně neztrácí čas. Do školy chodí poctivě a přitom hraje volejbal, basketbal, golf, tenis, fotbal, hraje v kapele a ještě navštěvuje matematický kroužek. Sama přitom přiznala, že se vzdala sociálního života a večírků a celé víkendy jen s mámou Denise podávala přihlášky na vysoké školy.

Zatím není jasné, na jakou školu se Jakelia vydá, ale šikovná teenagerka se ve světě rozhodně neztratí.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

College admissions scandal what? ____ Hard work does pay off! Just ask Jakelia Baker of Georgia who has gotten accepted to over 50 schools and secured $1.3 million dollars in scholarship money! The 2019 valedictorian of her class has a 4.1 GPA and participates in a ton of activities from volleyball to basketball, tennis, golf, student council, math team and.. the list goes on. ____ How did Jakelia do it? With her supportive mom right by her side holding her accountable and being clear on her priorities. She reached out for help and took advantage of fee waivers on applications. It's clear Jakelia KNEW she wanted to go to college so she put in the work! Sure, she missed some parties and fun stuff but in the end it was worth it! CONGRATULATIONS #jakeliabaker ____ #bgoc #blackgirloncampus #prepare2win #blackgirlsachieve #beyondhighschool #blackgirlsgraduate #blackexcellence #blackfamily #blackfamilygoals #blackgirlsandcollege #blackmomsanddaughters #blackgirlmagic #blackdads #communityfirst #unapologeticallyblackandproud #blackmoms #blackdaughters #blackgirls #youthempowerment #collegeready #teachersshare #scholarshipsforcollege #scholarshipsforblackgirls #collegebound #collegeresources #blackandcollegebound #blackscholars #blacklives #feelgoodfridaywithbgoc

Príspevok, ktorý zdieľa Black Girl On Campus (@bgoconline),

Zpět
Sdílet
Diskuse