Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. března 2019 0:17
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

PewDiePie má podle svých slov hodnotu více než 20 milionů dolarů. Ani on však netuší, kolik přesně vydělává

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Švédský youtuber však zdaleka nemá největší příjmy ze všech.

PewDiePie už není youtuberem s největším počtem odběratelů na světě. Švédského krále sociální sítě předběhla obrovská indická společnost T-Series, která funguje podobně jako kdysi projekt VEVO – publikuje hudební klipy či jinou bollywoodskou produkci indických interpretů a protože stále více Indů má přístup k internetu, PewDiePie po dosažení 90 milionů odběratelů padl na druhé místo.

Ve své tvorbě však stále motivovaně pokračuje a dokonce má v plánu přestěhovat se do Japonska. Jedno z jeho nejnovějších videí však jeho fanoušky možná překvapí. Kromě toho, že odhalil dva domy, kde kdysi ve Švédsku bydlel, konečně se rozhovořil i o svých příjmech.

Nedostali jsme žádná konkrétní čísla, ale PewDiePie se ve videu na Google dočetl, že vydělává přibližně 3 000 € (přes 77 tisíc korun) za hodinu, na což konstatoval, že to je docela realistická částka, i když přesně vůbec netuší.


Další tvrzení říkalo, že Švédova hodnota dosahuje 20 milionů dolarů, což PewDiePie rázně odmítl a uvedl, že je to „definitivně víc“. Několik byznys magazínů hodnotí Felixe na úroveň někde mezi 15 až 70 milionů dolarů a přesná čísla se zřejmě nikdy nedozvíme, pokud se je youtuber nerozhodne odhalit sám.

Domů
Sdílet
Diskuse