Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. března 2019 9:27
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

14letý chlapec si hraním Fortnite vydělal už 200 tisíc dolarů. Nabarvil si vlasy namodro a sledují ho i dospělí

TECH
Uložit Uložené

Fortnite má další hvězdu a tentokrát se jí stal 14letý Američan.

Není žádným tajemstvím, že i hraní her je možné přetavit na slušnou hromádku peněz, pokud máš ty správné dovednosti. Ty rozhodně nechybí 14letému americkému chlapci z Long Islandu, který se proslavil hraním Fortnite.
 
Nezapomenutelná hra má již to nejlepší za sebou, ale stále se o ni zajímají miliony lidí. Toho využil i Griffin Spikoski, na YouTube a Twitchi známý jako Sceptic. Prorazit se mu podařilo jen nedávno a za krátké období si díky Fortnite vydělal již přes 200 000 dolarů.
 
Na YouTube se mu daří a minimálně podle komentářů usuzujeme, že ho sledují i ​​mnohem starší diváci a jeho úspěch tím pádem neplyne jen z populárního herního titulu.
 
Griffina přitom podporují i rodiče – jeho otec všem rodičům vzkazuje, že pokud je jejich dítě dobré v hraní videoher, baví ho to a instinkt mu říká, že se v nich dokáže uplatnit, měli by mu splnit jeho sen. Nejenže bude dělat to, co ho naplňuje a baví, ale možná i vydělá pořádný balík peněz.

Domů
Sdílet
Diskuse