Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. dubna 2019 9:36
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Jak se bydlí v Praze? Jednoduše velkolepě, o čemž tě přesvědčí i nemovitost v útrobách historické budovy

Jak se bydlí v Praze? Jednoduše velkolepě, o čemž tě přesvědčí i nemovitost v útrobách historické budovy
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.svoboda-williams.com/prodej/byty/detail/27140-slavikova" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">svoboda-williams.com</a>
KULTURA
Uložit Uložené

Byt se dvěma balkóny je umístěný ve 2. podlaží komorního projektu znovuzrození bytového domu z 19. století.

Atraktivní rezidenční lokalita Vinohrady jen pár kroků od Riegrových sadů, náměstí Jiřího z Poděbrad nebo Žižkovské věže.

Dispozice nabízí obývací pokoj s jídelnou a otevřenou kuchyní, pracovnu s jihozápadně orientovaným balkónem, 2 ložnice (1 s en-suite koupelnou a vstupem na balkón) s okny do vnitrobloku, koupelnu, toaletu, vstupní halu a komoru.

Byt je nabízen kompletně dokončený s možností koupě ve stavu white walls (tj. před dokončením finálních povrchů – podlah a obkladů). Standardy zahrnují mj. dubové podlahy, velkoformátovou dlažbu, kvalitní sanitární zařízení, kazetové interiérové dveře a repliky špaletových oken, dvoukřídlé vchodové dveře s dobovou profilací, datový rozvod, domovní telefon a přípravu pro satelitní TV. Vytápění z centrální plynové kotelny v suterénu domu. Součástí kupní ceny je sklep.

Vyhledávaná čtvrť poskytuje veškerou občanskou vybavenost a snadnou dostupnost centra díky tramvajím a metru linky A ze stanice Jiřího z Poděbrad, která je vzdálena pár kroků. V pěším dosahu jsou mateřské i základní školy a gymnázia, obchody, kavárny a restaurace, Palác Akropolis, Mahlerovy sady s Žižkovskou věží i plavecký bazén TJ Sokol Královské Vinohrady v Riegrových sadech.

Více podobných nemovitostí najdeš na stránce realitní kanceláře Svoboda & Williams.

Adresa: Slávikova, Praha 3 - Vinohrady 

Celková plocha: 121 m²

Balkón: 7 m²

Cena: Na vyžádání (paní Eva Prašivková

Dokončení je plánováno na září 2019

V případě, že víš i o jiných architektonických nebo designérských studiích či ateliérech z našich končin, které stojí za pozornost širšího publika, tak neváhej a pošli nám tip na e-mailovou adresu uvedenou v profilu výše. Děkujeme za podporu a spolupráci!

Domů
Sdílet
Diskuse