Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. dubna 2019 14:02
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Khabib Nurmagomedov trefně setřel McGregora. Skončil jsi v MMA, tak začínáš na Twitteru?

SPORT
Uložit Uložené

Ruský bojovník si nebral servítky.

Conor McGregor se opět neovládl a zareagoval na jeden z tweetů svého největšího soupeře Khabiba Nurmagomedova. Ruský bojovník jen nevinně děkoval svým fanouškům za podporu a za to, že sledují jeho souboje, jenže Ir kontroval.

Připomněl Khabibovi, že mu po souboji v Las Vegas zablokovali finanční prémii za zápas, jeho bratr dostal několik přesně mířených úderů od McGregora a nakonec si opět zpropagoval vlastní značku whiskey.


Conor nepochybně ví, jak zaujmout lidi na sociálních sítích, a v rámci marketingového plánu své značky si pravidelně udeří nejen do Nurmagomedova, ale ten mu útok tentokrát vrátil.

Zatímco McGregor se mu vysmál za ztracené peníze a dobitého bratra, Nurmagomedov konstatoval, že peníze přicházejí a odcházejí, ale čest, kterou McGregor ztratil v tu osudnou noc v Las Vegas, už nikdy nezíská zpět. Prý se s tím má Ir naučit žít. Vysmál ho i větou, zda se rozhodl ukončit kariéru v MMA, aby začal novou kariéru na Twitteru.

Ir už po této zprávě nijak nereagoval, ale na Twitteru momentálně sdílí nekonečné fotky fanoušků, kteří si koupili jeho whiskey, takže marketing očividně opět zafungoval na jedničku. On sám už musí vědět, jestli mu to stálo za to.




Domů
Sdílet
Diskuse