Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. dubna 2019 15:36
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Braňo Mojsej vytriezvel a bude kandidovať na prezidenta

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Známy slovenský hudobník a zabávač si vymyslel nové dobrodružstvo.

Braňo Mojsej obrátil svoj život naruby. Nedávno všetkých informoval o tom, že založil špeciálnu kliniku, kde chce pomáhať ľuďom závislým na alkohole, a najnovšie sa nechal inšpirovať prezidentskými voľbami. Mojsej na svoj youtubový kanál zavesil video, ktoré nazval „zásadné vyhlásenie“ a sedí v ňom pred vlajkami Slovenskej republiky a Európskej únie.

Mojsej vo videu hovorí, že si o ňom mohol čítať množstvo príbehov, keď ešte žil bujarý život, ale situácia sa zmenila. Vraj vytriezvel, naučil sa prijať zodpovednosť a mal pocit, že sa potrebuje vyjadriť ku prezidentským voľbám.

Najskôr zagratuloval novej hlave štátu a potom prešiel k zásadnému vyhláseniu. Braňo Mojsej povedal, že sa oficiálne stáva prvým kandidátom v prezidentských voľbách v roku 2024.

Aj keď je dnes 1. apríl a všeličo, čo si prečítaš na internete, nemusí byť nutne pravda, Braňo video nahral na internet včera, takže to pokojne môže myslieť vážne. Pri ňom nikdy nevieš.

Domů
Sdílet
Diskuse