Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. dubna 2019 11:22
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

PewDiePie se v novém rapu loučí s místem nejodebíranějšího youtubera. T-Series jsou dle něj podvodníci spojení s mafií

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Král YouTube se naposled loučí.

Už dlouhé měsíce probíhá boj o první místo nejodebíranějšího kanálu na YouTube. Švédský youtuber PewDiePie to jako první dotáhl až na neuvěřitelných 90 milionů odběratelů, ale na momenty ho už párkrát předběhl indický kanál s bollywoodskou produkcí T-Series.

Válka mezi švédským youtuberem a obrovskou indickou korporací probíhá již měsíce a prožívá ji velká část internetu. Když už byla situace nejhorší a T-Series vedlo o 25 000 odběratelů, PewDiePie připravil další překvapení a aktuálně má o čtvrt milionu více odběratelů než kanál z Indie.

Jím je skutečně promakaný track Congratulations, kde se Felix loučí s prvním místem, emotivně všem děkuje za podporu a zároveň je to i pořádně vtipné. Nevyhnul se však i vážnějším tématům a poukázal na to, že T-Series začínali s kradením tracků, že jsou zodpovědní za daňové podvody a že mají napojení i na indickou mafii.

Ohání se také dopisem, ve kterém mu T-Series píší, ať už na to kašle a že potřebují miliardu Indů, aby porazili jednoho obyčejného Švéda. Vše je samozřejmě podané s nadsázkou a ty se u tracku člověka, který bude v našich srdcích navždy číslem 1, určitě pobavíš.

Domů
Sdílet
Diskuse