Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. dubna 2019 13:11
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Limitované Yeezy svítící ve tmě dostaly neonově-zelenou barvu. Exkluzivita se odrazila i na ceně

Limitované Yeezy svítící ve tmě dostaly neonově-zelenou barvu. Exkluzivita se odrazila i na ceně
Zdroj: Instagram/@yeezymafia
MÓDA
Uložit Uložené

Dosud nejlimitovanějšího releasu v historii spolupráce adidas a Kanyeho bychom se měli dočkat už teď na jaře.

Velmi populární tenisky Yeezy se od svého prvního vydání těší čím dál větší popularitě, která přetrvává až dodnes. Pravděpodobně největší šílenství však způsobila silueta s přívlastkem 350, která získala z ostatních bot v rámci spolupráce adidas a Kanye Westa úplně nejvíc obměn a množství barevných kombinací.

Už toto jaro se však podle všech informací dočkáme další a dosud nejlimitovanější reflexní 350 verze s názvem adidas Yeezy Boost 350 V2 Glow in the Dark. Po jejich loňském ohlášení byla módní veřejnost poměrně skeptická, protože téměř žádné oficiální snímky nepřicházely a datum plánovaného releasu nebylo nijak jasně stanoveno.

Instagramový účet Yeezy Mafia nám však po několika měsících konečně nabídl oficiální pohled na dlouho očekávané reflexní Yeezy. Ty designem navazují na předešlé páry, ale vyčleňují se kontroverzní neonově-zelenou barvou a známou Primeknit technologií vyvinutou německými třemi proužky. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa YEEZY MAFIA (@yeezymafia),

Podle všech dostupných informací bychom se měli kromě fluorescenční zelené dočkat i reflexní oranžové verze. Ta však zatím nedisponuje oficiálními snímky. Tenisky s mimořádnou podrážkou, která bude svítit ve tmě, jsou dosud nejnákladnější siluetou z řady 350.

Kanye kvůli nákladnější výrobě upustil od klasické ceny 220 dolarů a stanovil ji na 250 dolarů, což je v přepočtu zhruba 5 700 Kč. Mezi nadšenci se podle našeho skromného tipu bude cena pohybovat v mnohem vyšších cifrách.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Sneakers Pty (@sneakerspty),

Domů
Sdílet
Diskuse