Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. dubna 2019 12:16
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Conor McGregor nazval manželku Khabiba Nurmagomedova ručníkem. Urážlivý tweet hned smazal

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ir znovu zaútočil na Khabiba Nurmagomedova, tentokrát nevhodným islamofobním způsobem.

Conor McGregor se urážek nebojí. Uráželi ho celý život a zřejmě si nyní řekl, že tyto urážky vrátí celému světu. McGregor je známý bavič, svými odkazy na Twitteru dokáže člověku vykouzlit úsměv na tváři, ale někdy tě zvládne i znechutit.

Když před pár dny oznámil, že odchází do důchodu a v MMA už nebude bojovat, řada lidí toto rozhodnutí zpochybnilo. Myslí si, že Conor chtěl jen zaujmout, ale do oktagonu se dříve či později vrátí.


Stejné zhodnocení nabídl Khabib Nurmagomedov na přednášce na ruské univerzitě. Conora nazval žárlivou manželkou, která neustále člověku vyhrožuje, že odejde pryč, ale pak se i tak vrátí. Ir poznámku nevydržel, vyhledal si starší fotky z Khabibovy svatby a zveřejnil je na svém Twitteru s poznámkou, že bojovníkova žena je ručník.

Narážel tím na muslimský oděv, který měla Khabibova manželka oblečený, čehož po chvíli litoval. Buď on nebo někdo z jeho týmu příspěvek raději vymazal. Jenže co jednou přidáš na internet, už nikdy nezmizí.

Islamofobní vzkaz se nyní šíří po sociálních sítích, avšak McGregor se omluvit neplánuje. Namísto toho zaútočil na Nurmagomedova znovu, když mu vzkázal, aby se nebál odvetného zápasu. Nazval ho potkanem a napsal, že Khabib i tak udělá to, co mu někdo přikáže.

Conor McGregor nazval manželku Khabiba Nurmagomedova uterákom. Svoj urážlivý tweet hneď zmazal
Conor McGregor nazval manželku Khabiba Nurmagomedova uterákom. Svoj urážlivý tweet hneď zmazal Zdroj: Conor McGregor/Twitter
Domů
Sdílet
Diskuse