Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. dubna 2019 10:51
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Oblečení za milion dolarů a náramky od fanoušků. Drake prozradil, kolik zaplatil za outfit

MÓDA
Uložit Uložené

Známý youtuber Icykof měl možnost zkontrolovat outfity celé OVO crew před koncertem.

 

Icykof je známým youtuberem, na jehož kanálu nejčastěji najdeš videa, která se týkají módy a zvláště té ne zrovna nejlevnější. Velmi oblíbený je i formát, kde zjišťuje, kolik stály outfity lidí před kamerou. Pokud patříš mezi pozornější fanoušky, tak asi víš, že se tento tvůrce nejednou objevil i v Česku.

Doporučeno
Bizarnosti jako tričko na mikině, tkaničkou omotané kalhoty a pěticiferné sumy. Slavný youtuber se zajímal o cenu outfitů na Slovensku Bizarnosti jako tričko na mikině, tkaničkou omotané kalhoty a pěticiferné sumy. Slavný youtuber se zajímal o cenu outfitů na Slovensku 8. ledna 2018 13:53

Tentokrát však lovil v trochu jiných vodách, protože měl možnost objevit se ve stejné backstagi společně s celou OVO crew v čele se samotným Drakem.

Outfit check si vyzkoušel i na nich a podle očekávání si většina dala záležet alespoň na celkové částce, i když ne každý si potrpí například na luxusních botách. Samozřejmostí jsou však drahé šperky nebo hodinky a výjimkou není ani samotný Champagne Papi.

Ten svůj koncertní outfit založil na značce Tom Ford, přičemž bychom vypíchli boty z krokodýla za 15 tisíc dolarů. Na výsledné částce přibližující se milionu mají však největší zásluhu hodinky za 750 tisíc. Drake však stále nosí i náramky od syna a fanoušků, čímž dává najevo, že patří mezi pokornejší interprety.

Domů
Sdílet
Diskuse