Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. dubna 2019 11:32
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Meghan Markle a princ Harry překonali instagramový rekord. Pokořili i papeže Františka

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Společný účet Meghan a Harryho funguje pouze od úterý, ale už teď se díky němu zapsali do Guinnessovy knihy rekordů.

Většinu běžných smrtelníků na Instagramu sleduje několik desítek či stovek přátel, rodinných příslušníků a známých. Slavné osobnosti to však při získávání sledovatelů mají mnohem snadnější.

Popularita manželského páru Meghan Markle a prince Harryho je natolik obrovská, že krátce po založení svého společného účtu na Instagramu dokázali pokořit úctyhodný rekord.

První milion sledovatelů se jim totiž podařilo získat za neuvěřitelné krátkou dobu, a to konkrétně po 5 hodinách a 45 minutách. Druhé místo aktuálně patří zpěvákovi Kangu Danielovi. Ten se k prvnímu milionu dostal po 11 hodinách a 36 minutách.

Obdivuhodnou rychlostí, jakou se jim podařilo získat první milion, pokořila Meghan a Harry i papeže Františka (drží třetí pozici), který se k milionu sledovatelů dostal „až“ po 12 hodinách. V současné době má jejich společný účet s názvem sussexroyal téměř 3,3 milionu sledovatelů.

Oficiální instagramový účet bývalé herečky Markle, známé například z úspěšného právnického seriálu Suits, bys už na Instagram hledal jen těžko. Před rokem si ho totiž smazala. Život sympatické Meghan budeš moci tedy na IG sledovat už jen prostřednictvím společných fotografií s manželem Harrym.

Zpět
Sdílet
Diskuse