Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. dubna 2019 9:27
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Meghan a Harry „ukradli“ smutnému Britovi profil na Instagramu. Sociální síť ho ani nekontaktovala

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Královská dvojice získala název profilu staršího Brita.

Internetem v posledních dnech proletěla zpráva, že královská dvojice Meghan Markle a princ Harry si založila vlastní Instagram. Okamžitě si zapsala světový rekord, o čemž jsme tě informovali i my, jenže britská televize BBC zjistila, že název nového profilu oblíbené dvojice byl ve skutečnosti „ukradený“.

Doporučeno
Meghan Markle a princ Harry překonali instagramový rekord. Pokořili i papeže Františka Meghan Markle a princ Harry překonali instagramový rekord. Pokořili i papeže Františka 4. dubna 2019 11:32

Samotný Instagram má díky podmínkám pro uživatele možnost odejmout či změnit jméno tvého profilu, na což doplatil Kevin Keiley ze Spojeného království.

Kevin fandí týmu Reading FC, který má odjakživa přezdívku Royals. Ba co víc, žije v britském regionu West Sussex, a tak si logicky vytvořil profil @sussexroyal. Naneštěstí, tento název potřebovali Meghan s Harrym pro vlastní potřebu.

Instagram přitom Kevina nekontaktoval s prosbou, zda by mu mohl název odebrat, jednoduše mu zmizel. Upozornil ho na to vlastní syn, když se mu vysmál, že o královský nick přišel. Sociální síť přitom konstatovala, že jeho profil byl neaktivní, a proto měla pádný důvod pro tuto změnu i bez konzultace s uživatelem.

Namísto starého názvu @sussexroyal mu Instagram název změnil na @_sussexroyal_. Na druhou stranu, Kevin svůj originální nick stále používá na Twitteru, přičemž lidi upozornil, že kdyby královský pár chtěl i jeho účet na této sociální síti, mohl by se ho aspoň někdo zeptat.

Domů
Sdílet
Diskuse