Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. dubna 2019 9:53
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Mladíci na veganském protestu ujídali ze syrových jater. Takové reakce ze strany masožravců se stupňují

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Vegani protestují, masožravci zase stále aktivněji protestují proti nim.

V posledních dnech se na sociálních sítích šíří videa z několika zemí světa, kde se vegani rozhodli protestovat či si užít veganský festival jídla. Každá akce však vytváří reakci, a proto jeden youtuber jménem Sv3rige začal intenzivně mobilizovat své fanoušky, aby proti veganům protestovali.

Zatímco vegani chtějí veřejnost upozorňovat na to, že bychom neměli ve velkém zabíjet zvířata a raději zvolit humánnější alternativu do našich jídelníčků, tito protestující argumentují podvýživou.

Doporučeno
Muž jedl syrovou veverku na veganském festivalu. Policisté ho zatkli Muž jedl syrovou veverku na veganském festivalu. Policisté ho zatkli 1. dubna 2019 14:35

Prý svému tělu nedokážeš dopřát potřebné živiny a vitamíny, když se stravuješ jako vegan. Na první pohled tedy protesty vypadají jako eventy se správnou myšlenkou, ale opak je spíše pravdou. Sv3rige se zřejmě jen snaží zviditelnit, s čím mu začali pomáhat i cizí lidé s podobnými názory.

Mezi protesty s živou hlavou prasete a mrtvou veverkou trochu zaniklo video z australského Melbourne. Dva mladíci si tam vyhlédli protest veganů, kteří postávali na kraji chodníku a na obrazovkách prohrávali záběry z jatek, jak probíhá zpracování masa. Nejde o nic příjemného, jenže na místo přišli dva muži a začali ujídat z obrovského kusu syrových zvířecích jater.

Sv3rige přitom řadu lidí svými odvážnými kroky spíše znechutil než povzbudil k pojídání masa. Skončil dokonce v poutech a policejní cele, což zachytil v rozsáhlém videu z protestu na veganském festivalu v Londýně.

Mimochodem, naše Deniska si nedávno vyzkoušela měsíční veganskou kúru, takže kdyby tě zajímalo, jak vypadá taková radikální změna jídelníčku, klikej na tento odkaz.

Doporučeno
Na 1 měsíc jsem se stala vegankou. Co taková radikální změna udělala s mým tělem? Na 1 měsíc jsem se stala vegankou. Co taková radikální změna udělala s mým tělem? 4. dubna 2019 14:29
Domů
Sdílet
Diskuse