Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. dubna 2019 20:44
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rytmus vzkazuje, že už nebude používat telefon během řízení, uvědomuje si společenskou odpovědnost

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Slovenští influenceři opět dokazují, že umí být pro své sledovatele tím nejlepším příkladem.

Včera jsme informovali o Sajfově příhodě, která se týkala používání smartphonu za volantem a dopadla 50eurovou pokutou, což jsme měli možnost vidět přímo během živého vysílání na Instagramu. V rámci něj známý moderátor poznamenal, že tuto funkci paralelně s řízením využívají i rapeři a divil se, že je muži zákona nikdy při přestupku nechytí.

Některé jmenoval i osobně a právě Rytmus jako jeden ze zmíněných nyní prostřednictvím příběhů posílá Sajfovi vzkaz. V něm nejprve dává jasně najevo, že necení, jakým způsobem byl před policií zmíněn, na druhé straně dodává, že si alespoň uvědomil, že používání smartphonu během řízení není úplně v pořádku.

A nám nezbývá než vyjádřit potěšení, že influenceři si uvědomují společenskou odpovědnost a přistupují více než zodpovědně k takovým tématům.

Věříme, že budou příkladem i pro mnoho svých sledovatelů, neboť právě nedostatečná pozornost při řízení způsobuje mnoho dopravních nehod. Pokud ses tedy do dnešního dne nad touto problematikou nezamyslel, máš další ideální možnost.

Video najdeš ještě přibližně do nedělního oběda na Rytmusových IG stories. 

Rytmus odkazuje, že odteraz nebude používať smarfón počas šoférovania, uvedomuje si spoločenskú zodpovednosť
Rytmus odkazuje, že odteraz nebude používať smarfón počas šoférovania, uvedomuje si spoločenskú zodpovednosť

Domů
Sdílet
Diskuse