Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. dubna 2019 12:22
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Hráč Call of Duty vyměnil krásnou rosničku za herní kariéru a nelituje. Po téměř roce je šťastný, jak se rozhodl

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Doug Martin po čase opět zhodnotil svůj rozchod se světoznámou rosničkou.

Možná si vzpomínáš na profesionálního hráče Call of Duty, o kterém se ve velkém psalo loni. Doug „Censor“ Martin hrával kdysi oblíbenou hru na vysoké úrovni, pak výkonnost trochu upadla a mezitím si našel přítelkyni jménem Yanet García.

Zřejmě ji znáš jako ženu s titulem nejkrásnější rosničky světa, jenže ona pochází, žije a pracuje v Mexiku, Doug zase bydlí ve Spojených státech amerických, a tak tento vztah nefungoval úplně ideálně.

Přesto hráč překvapil své fanoušky, když loni oznámil, že se s Yanet rozchází, protože se chce profesionálně věnovat Call of Duty a ona by mu v této vysněné kariérní cestě naneštěstí pouze překážela. Kromě toho později prozradil, že si prý nárokovala výdělky, které měl z YouTube, ale to už je jen tvrzení proti tvrzení, protože Yanet takové nároky popřela.

Doporučeno
Rozešel se s nejkrásnější rosničkou, aby se mohl soustředit na hraní Call of Duty Rozešel se s nejkrásnější rosničkou, aby se mohl soustředit na hraní Call of Duty 24. července 2018 18:06

Od rozchodu této dvojice neuběhl ani rok a oba si očividně své životy užívají. Yanet jednak buduje svou kariéru modelky a rosničky, Doug se snaží opět prorazit v Call of Duty. Zájem médií vzbudil nejnovější příspěvkem na Twitteru, když komentoval článek o tom, jak mají dnešní mladí lidé stále méně sexu, protože se částečně raději věnují hraní videoher.


Doug proto napsal, že na střední škole ani jednou nepolíbil žádné děvče, což znepokojovalo i jeho rodiče, protože chtěl být nejlepším hráčem Call of Duty na světě. Dívky prý přijdou a odejdou, ale šance získat tento titul v prestižní hře nebude trvat navždy.

V následujícím příspěvku konstatoval, že se mladí lidé mají raději soustředit na kariéru místo dívek, vše ostatní se prý pak dostaví. Zhodnotil, že je spokojen s rozhodnutím, které učinil ohledně svého předchozího vztahu.


Domů
Sdílet
Diskuse