Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. dubna 2019 13:53
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

Supreme odhaluje velkolepou kolekci s Jean Paul Gaultierem. Nechybí ikonický parfém v novém kabátě

Supreme odhaluje velkolepou kolekci s Jean Paul Gaultierem. Nechybí ikonický parfém v novém kabátě
Zdroj: Supreme
MÓDA
Uložit Uložené

Luxusní kolekce jde do prodeje už tento čtvrtek.

Ještě minulý týden avizovala nejznámější streetwearová značka současnosti Supreme spolupráci s legendárním francouzským módním návrhář Jean Paul Gaultierem, přičemž bylo pravděpodobné, že půjde o skutečně rozsáhlý počin.

Dnes jsme se na webových stránkách značky Supreme dočkali exkluzivního lookbooku a oficiálních produktových záběrů, které to dokazují. Značky v rámci společné kolekce spojily síly i s Vans a Schott NYC, výsledek je dechberoucí.

Doporučeno
Supreme ohlašuje dosud nejluxusnější spolupráci. Představí kolekci s Jean Paul Gaultierem Supreme ohlašuje dosud nejluxusnější spolupráci. Představí kolekci s Jean Paul Gaultierem 2. dubna 2019 17:33

Těšit se můžeš na luxusní kožich se čtverečkovým vzorem, bomber s odepínacím batohem na zádech, bundu a kalhoty s vulgárním protirasistickým motivem, oblekový komplet s dvouřadým sakem, vestičkou a kalhotami s proužky, tenisky od Vans s květinovými vzory, kožené popruhy ve spolupráci se Schott NYC, kovové sluneční brýle, jakými se Jean Paul Gaultier svého času proslavil a mnoho dalšího.

Největší rozruch však vyvolá kultovní parfém Le Male v novém hávu s logem Supreme.


Kolekce putuje do prodeje už tento čtvrtek, 11. dubna.

 

Zpět
Sdílet
Diskuse