Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. dubna 2019 13:32
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Hellboy bude R rating fantasy jízdou plnou akce, humoru a brutality

Hellboy bude R rating fantasy jízdou plnou akce, humoru a brutality
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Oblíbený komiksový pekelník se krátce před premiérou připomíná ukázkami, obrázky i plakáty.

Do premiéry nového Hellboye zbývá v této chvíli již jen několik málo dní, a tak je pochopitelné, že se v posledním období vyrojilo několik ukázek, kterými se nás studio snaží nalákat na R rating verzi oblíbené postavy. My jsme jich pro tebe tedy několik sesbírali, aby sis je mohl vychutnat pěkně v jednom článku.

Jednou z ukázek je například nový klip přímo z filmu, ve kterém se Hellboy a členové tajné společnosti s názvem Osiris Club procházejí zbrojnicí a připravují se k lovu. To ale není všechno. Níže totiž najdeš i rozhovory s herci a tvůrcem Hellboye, zákulisní záběry či další dvojici klipů. Jeden se soustředí na setkání Hellboye s Babou Yagou, no a ten druhý čarodějnici Nimue.

Co se samotného příběhu týče, v něm by měl Hellboy řešit jakousi existenciální krizi, kvůli níž se ocitne někde mezi stranou lidí a monster. I proto zůstane jeho mysl otevřená argumentům mocné čarodějnice Nimu the Blood Queen (Milla Jovovich). Ta totiž vůči lidstvu přechovává obrovský hněv kvůli tomu, co udělalo jejímu druhu.

Za režií stojí Neil Marshall (Game of Thrones, The Descent), o scénář se postarali Mike Mignola (tvůrce komiksové předlohy Hellboye), Andrew Cosby a Christopher Golden, no a kromě zmíněných herců se ve filmu objeví i Ian McShane, Sasha Lane či Daniel Dae Kim.

Premiéra snímku je u nás naplánována na 11. dubna 2019, a pokud se o ní chceš dozvědět více, klikej sem. Všechna ta krev, brutalita a obrovský fantasy svět však nejlépe vyniknou na co největším plátně, takže bys rozhodně měl dát přednost IMAX.


Nevynechej ani několik plakátů a obrázků

Domů
Sdílet
Diskuse