Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. dubna 2019 16:25
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Milionář chce na soukromém ostrově uspořádat třídenní akční turnaj ve stylu Fortnite, kde si zabojuje 100 lidí

Milionář chce na soukromém ostrově uspořádat třídenní akční turnaj ve stylu Fortnite, kde si zabojuje 100 lidí
Zdroj: Epic Games
TECH
Uložit Uložené

Vítězná suma je velmi motivující.

Pokud máš dobré zkušenosti s pořádáním různých událostí s velkým počtem aktérů, právě tebe hledá bláznivý milionář, který by chtěl na soukromém ostrově odpálit zajímavou akci. Ta by se měla inspirovat battle royale hrami, jakou je například slavný Fortnite.

Portál HushHush publikoval zprávu, v níž prozradil, že anonymní milionář touží uspořádat skutečný battle royale souboj mezi 100 hráči s airsoftovými zbraněmi. Bojovat by se mělo 3 dny – přesněji 12 hodin denně, po kterých by si mohli účastníci odpočinout a načerpat nové síly. Vítěz souboje by si nakonec odnesl 100 000 liber (bezmála 3 miliony korun).

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Fortnite Pro | Content Creator (@ttv_cobalt),

Do projektu se nemusíš zapojit jen jako hráč, ale také formou přípravy samotné události. Člen realizačního týmu bude po podepsání smlouvy a 6 týdnech práce vyplacen částkou 45 000 liber (1,34 milionu korun). Pokud si na něco podobného troufáš, neváhej se zaregistrovat na této stránce.

Soutěžící se dále údajně nemusejí bát ani o stravu a ubytování, které uhradí zmíněný milionář. Při souboji s ostatními ale rozhodně pocítí bolest, protože mezi požadavky anonymního milionáře patří i na dotek citlivé brnění. Pokud reálný battle royale proběhne úspěšně, událost by se měla opakovat i dalším rokem.

Domů
Sdílet
Diskuse