Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. dubna 2019 16:25
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

X-Meny a Wolverina neuvidíme v MCU a v Avengers nejméně 5 let

X-Meny a Wolverina neuvidíme v MCU a v Avengers nejméně 5 let
Zdroj: Disney/Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Kevin Feige potvrdil odhady snad každého filmového „znalce“.

X-Meni jsou doma, a to čtyři roky poté, co se vrátil Spider-Man. Kevin Feige tak může pracovat s ještě větším množstvím postav a postavit tak proti Avengerům klidně i X-Meny. To však ještě pár let potrvá. Jen samotné začlenění X-Menů do MCU proběhne až za několik let.

Všichni jsme si toho byli vědomi. V době, kdy měl Feige a spol. vypracován plán pro Fázi 4 a 5 pravděpodobně ještě Disney o koupi Foxu neuvažovalo, a tak Marvel Studios své plány nemohlo upravit. A možná ani nechtělo.

Nakonec, představují řadu zajímavých a hlavně úspěšných postav. Jejich filmy vydělávají miliardy dolarů v kinech, a musí se tak dočkat pokračování. Sequely Black Panthera, Doctora Strange či Captain Marvel jsou tak samozřejmostí, stejně jako další části se Spider-Manem a pravděpodobně i Hulkem/Thorem či Strážci Galaxie.

Do toho musí přijít nováčci jako Shang-Chi, Eternals a další včetně sólovky Black Widow, takže na další filmy o X-Menech moc prostor není. Více se o tom dočteš zde.

X-Men a Wolverina neuvidíme v MCU najmenej 5 rokov
X-Men a Wolverina neuvidíme v MCU najmenej 5 rokov

Aktuálně Kevin Feige potvrdil, že je jen tak v MCU neuvidíme. Co se týče samostatných postav či vedlejších hrdinů, možná se s nimi seznámíme dříve a prostřednictvím jiných filmů, ale samotní X-Meni se neukáží minimálně 5 let. Prostor nejprve dostanou jejich „vlastní“ postavy. Navíc mutanti se budou muset přeobsadit a jediný, koho se to netýká, je Reynoldsův Deadpool.

Značka potřebuje pauzu, přičemž Dark Phoenix bude skutečně posledním filmem se „starou“ gardou. To, co započal Bryan Singer před 20 lety, již brzy ukončí jeho přítel a kolega Simon Kinberg svým režijním debutem. Všechny zbylé, připravované či zvažované filmy s mutanty se zřejmě zruší nebo projdou velkou obměnou. Vše ukáže až čas.

Domů
Sdílet
Diskuse