Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. dubna 2019 12:25
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Teprve 16letý Slovák prodával marihuanu, tak mu policejní komando naběhlo do domu

ZAJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložit Uložené

Policisté neváhali vykonat domovní prohlídku.

Policisté na Oravě zasahovali přímo v domě, kde bydlí 16letý chlapec. Mladík měl být místním dealerem marihuany, když koncem minulého roku začal drogy prodávat zákazníkům ve svém okolí. Policisté získali povolení k domovní prohlídce, a tak všechno natočili na video a nakonec ho přidali na Facebook.

Policejní komando vniklo do bydliště mladého chlapce, podezřelého zadrželo a zajistilo i blíže neupřesněné množství zelené sušiny, která by měla být marihuanou, ale o jejím složení rozhodne až expertiza.

Dealer nejenže doma přechovával větší množství návykové látky, ale měl rostlinou způsobit vážné zdravotní problémy jednomu zákazníkovi. Ten musel po vykouření „finského bonga“ vyhledat lékařskou pomoc a policisté prohlásili, že nebyl jediným člověkem v nízkém věku, kterému 16letý dealer drogy prodával.

Měl marihuanu prodávat mladším dětem, za což mu momentálně hrozí obvinění z obzvlášť závažného zločinu nedovolené výroby omamných a psychotropních látek, jedů nebo prekurzorů, jejich držení a obchodování s nimi.

Doporučeno
Leopoldov vypadá jako Osvětim, ve vězení je možné sehnat pervitin i steroidy. Michal seděl dva roky za marihuanu (Rozhovor) Leopoldov vypadá jako Osvětim, ve vězení je možné sehnat pervitin i steroidy. Michal seděl dva roky za marihuanu (Rozhovor) 25. července 2023 6:00

Obvinění tedy počítá s tím, že stál mladík za všemi částmi procesu od výroby až po prodej. Trestní zákon zároveň uvádí, že zvlášť závažný zločin je zločin s dolní hranicí trestní sazby deset let.

Domů
Sdílet
Diskuse