Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. dubna 2019 0:41
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Po raperu Nipsey Hussleovi pojmenují křižovatku na ulici, kde vyrůstal. Petici podepsalo půl milionu fanoušků

HUDBA
Uložit Uložené

Stovky tisíců lidí trvaly na tom, že památka známého rapera musí být oživena co nejdřív. Už za pár dní bude křižovatka přejmenována na „Nipsey Hussle Square“.

Známý raper Nipsey Hussle nás opustil už před více než týdnem. Policie v Los Angeles se velmi rychle podařilo chytit viníka a už je dokonce obviněn. V případě odsouzení by ho s největší pravděpodobností čekalo doživotí za mřížemi. Spravedlnost ho sice doběhla, ale kvalitního hudebníka už nikdo nevrátí.

Fanoušci velmi rychle vymysleli způsob, jak jeho památku uctít a zároveň zajistit, že si ho budeme připomínat mnohem častěji. Zorganizovali petici za to, aby křižovatka u místa, kde vyrůstal, byla přejmenována právě podle jeho jména.

Velmi rychle se vybralo skoro 500 000 podpisů a kompetentní člen městské rady Marqueece Harris-Dawson dnes oznámil, že křižovatka ulic Crenshaw Boulevard a West Slauson Avenue v jižním Los Angeles ponese jméno Ermias „Nipsey Hussle“ Asghedom Square.

Už 11. dubna se zároveň bude konat oficiální rozloučení v Staples Center, kde vystoupí mnoho interpretů a s Nipseym se rozloučí i jeho rodina. Očekává se přibližně 21 tisíc návštěvníků a jen pro zajímavost jde o totožné místo, kde se lidé loučili s Michaelem Jacksonem.

Domů
Sdílet
Diskuse