Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. dubna 2019 16:34
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

V Česku těžko najdeš čistější vibe, strč si do prdele svý dislikes. Dvakrát tolik crew se hlásí s novým trackem Třikrát tolik

HUDBA
Uložit Uložené

Po více než roku od tracku Dvakrát tolik se stejná sestava hlásí s pokračováním a avizuje, že bychom se mohli dočkat společného projektu.

Po chvilkové pauze se česká rapová scéna probouzí s novou tvorbou a nezaostává ani label Archetyp 51. Kromě Smackova Intra spatřila světlo světa i novinka Třikrát tolik, na níž se objevuje stejná sestava jako před zhruba rokem na Dvakrát tolik. Jmenovitě se představuje Pain, Tubs, Blako, Braush, Joshua, Ridig a Batrs.

O produkci se postarala dvojice Dryman & Soulcox a videoklip si na starosti vzali HOLUBVIDEOS. Postupně se dozvídáme také informace o tom, že by v tomto složení z neratovického Artstar studia mohl v dohledné době vylézt i společný projekt, zatím se však musíme nechat překvapit.

Nyní si už ale vychutnej samotnou novinku, ve které opět každý předvádí to, co mu jde nejlépe. Na rozdíl od mnoha ostatních, kluci mají extrémně pozitivní vibe a nemají při tom ani potřebu mluvit o tom, že jsou nejlepší, nikdo na ně nemá a dokázali toho nejvíce.

Domů
Sdílet
Diskuse