Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. dubna 2019 14:14
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Conor McGregor vytrhl fanouškovi mobil z ruky a rozdupal ho. Policie zveřejnila kamerový záznam

SPORT
Uložit Uložené

Policisté zveřejnili video z bezpečnostní kamery.

Když Conor McGregor v polovině března nad ránem vycházel z hotelu Fontainebleau Miami Beach v Miami, měl s sebou partu bodyguardů. Hodinky v té době ukazovaly přibližně 5:20 ráno a navzdory pokročilé hodině se před hotelovým vstupem okamžitě vynořila skupina fanoušků.

Chtěli se s McGregorem vyfotit a získat autogram, což bojovník chvíli toleroval, ale když se ho snažil zaznamenat Ahmed Abdirzak, Ir situaci nezvládl a vybuchl. Nejdříve mu udeřil do telefonu, který spadl na zem, načež zařízení rozdupal. Vzal ho do rukou a majiteli ho už odmítl vrátit, a tak odešel na policii a bojovníka nahlásil.

Doporučeno
Conora McGregora zatkli v Miami Conora McGregora zatkli v Miami 12. března 2019 1:13

Policisté si od hotelu vyžádali záznamy z bezpečnostní kamery, McGregora zanedlouho lokalizovali a zatkli. Propuštěn byl na kauci 12 500 dolarů a my jsme se konečně dočkali celé nahrávky z kamer, protože ji s odstupem času policisté zveřejnili.

Můžeš na ní vidět, jak se Conor vítězoslavně procházel před hotelem, když se najednou objevil zkrat a fyzický útok na fanouška. Samozřejmě, Ira čeká za incident soudní jednání, kde mu bude vytyčený trest.

Domů
Sdílet
Diskuse