Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. dubna 2019 13:35
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ariana Grande odhaluje skvrny na svém mozku. Způsobilo je trauma z teroristického útoku během jejího koncertu, kde umřelo 23 lidí

HUDBA
Uložit Uložené

Posttraumatickou stresovou poruchu nelze brát na lehkou váhu a nejpopulárnější zpěvačka na světě ji toho jasným důkazem.

Ariana Grande je sice nejpopulárnější zpěvačkou na světě, její cesta za úspěchem však nebyla ideální. Právě naopak. V květnu roku 2017 se během jejího koncertu v Manchesteru odehrál sebevražedný teroristický útok, v rámci nějž zemřelo 23 lidí. Dalších 139 bylo vážně zraněno, přičemž více než polovina byly děti.

Stovky dalších utrpěly psychologické trauma, kromě rodin obětí si však zásadní stopu odnesla i samotná interpretka. Nyní na svém oficiálním Instagramu dokonce zveřejňuje i snímek z CT svého mozku, kde máme možnost vidět, jak se na ní bombový útok fyzicky podepsal. Jde o posttraumatickou stresovou poruchu.

Fleky sice žádným způsobem plnohodnotnou funkci mozku neomezují, mohou však způsobovat těžké úzkosti, noční můry, nekontrolovatelné myšlenky a flashbacky.

Ariana Grande se už i sama vyjádřila, že se o tom sice vypráví těžko, opravdu si však nepříjemnostmi stále prochází. Dodává, že čas je v tomto případě velmi důležitá věc, stále se jí však o těchto událostech těžko mluví. Je však velmi důležité ocenit, že se snaží na tuto mentální nemoc vrhnout světlo.

Ariana Grande odhaľuje škvrny na mozgu. Spôsobila ich trauma z teroristického útoku počas jej koncertu, kde zahynulo 23 ľudí
Ariana Grande odhaľuje škvrny na mozgu. Spôsobila ich trauma z teroristického útoku počas jej koncertu, kde zahynulo 23 ľudí
Domů
Sdílet
Diskuse