Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. dubna 2019 15:18
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Když žena spatřila v autě pavouka, vyletěla ze silnice a poslala svůj vůz do šrotu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Pavouk ženu vystrašil natolik, že ztratila kontrolu nad vozidlem.

Policisté z městečka Cairo v americkém státě New York nemohli uvěřit vlastním uším, když se dozvěděli, co způsobilo nehodu jedné řidičky. Na místě zjistili, že žena vrazila autem do příkopu, když spatřila pavouka.

Policistům blíže nespecifikovala, kde se měl pavouk nacházet, potvrdila pouze, že byl v prostoru pro řidiče a ona se nedokázala soustředit, aby vůz bezpečně zaparkovala na krajnici a pavouka se zbavila.

Žena vrazila autom do stromu, keď na palubovke zbadala pavúka. Spanikárila
Žena vrazila autom do stromu, keď na palubovke zbadala pavúka. Spanikárila Zdroj: Town of Cairo New York Police Department/Facebook

Šerif z městečka přidal na facebookovou stránku status s mírně ironickým nádechem, ve kterém vysvětluje, že muži zákona by měli očividně častěji řidiče upozorňovat na faktor zvaný pavouci.

Ženě se naštěstí nic vážného nestalo, měla si jen poranit nohu, což vyžadovalo lékařské ošetření. Nicméně, auto skončilo v takovém stavu, že bylo rozbité na šrot, a tak jen mohla už jen odepsat.

Policisté nakonec ve statusu konstatovali, že si uvědomují rozdílnost některých řidičů, kteří na pavouky musí zareagovat panickým záchvatem kvůli arachnofobii, ale v provozu je třeba zmínit, že ohrožuješ ostatní řidiče, pokud se chováš nerozvážně.

Domů
Sdílet
Diskuse