Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. dubna 2019 21:33
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Před a po CGI: Deadpoolovo sekání končetin a střílení do hlav nepřátel

Před a po CGI: Deadpoolovo sekání končetin a střílení do hlav nepřátel
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Černý humor nebyl jedinou zbraní Deadpoola.

Když se v roce 2016 dostal na plátna kin vynikající Deadpool s dnes již mimořádně populárním Ryanem Reynoldsem, většina fanoušků komiksovek (a nejen oni) byla radostí bez sebe.

Skloubení pořádně krvavé akční zábavy s trefnými hláškami hlavního herce udělalo z filmu jednoznačný hit, na který v roce 2018 více než úspěšně navázalo pokračování s drsným Joshem Brolinem. Toho mohou nadšenci marvelovek znát především jako obávaného zloducha Thanose.

Deadpool se jako rázný hrdina s nepřáteli vůbec nepáral, čehož následkem bylo množství rozstřílených těl a další bláznivé akce. Jakým způsobem se tyto a podobné scény natáčely a upravovaly v postprodukci ti prozradí níže přiložené video.

Deadpoolova dobrodružství měla být rozšířena pomocí týmovky s názvem X-Force, kterou měl natočit 44letý Drew Goddard. Ten se v minulosti podílel na scénáři World War Z (2013), sci-fi Marťan (2015) či seriálu Daredevil (2015-2018).

O osudu nejbližšího vývoje Deadpoola už ale bude rozhodovat Disney. Jediné, co zatím víme s jistotou, je to, že role Deadpoola bude i nadále patřit Reynoldsovi.

Těm, kterým chybí hlas Ryana Reynoldse, připomínáme, že zábavného Kanaďana budou moci slyšet prostřednictvím celovečerního snímku Detective Pikachu. Premiéra filmu je naplánována na 10. května 2019 a více informací o filmu najdeš v tomto odkazu.

Domů
Sdílet
Diskuse