Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. dubna 2019 11:57
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

21letý Slovák pěstoval marihuanu ve vile. Komando naběhlo dovnitř a zadrželo přes 125 sazenic

ZAJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložit Uložené

Policisté zveřejnili video z místa, kde byla marihuana zadržena.

Slovenská policie vystupňovala v posledních dnech zásahy proti pěstitelům či dealerům drog. Nejdříve zveřejnila video zachycující policejní komando při domovní prohlídce 16letého dealera z Oravy, který měl svým produktem způsobit jednomu mladšímu zákazníkovi vážné zdravotní komplikace.

Doporučeno
Teprve 16letý Slovák prodával marihuanu, tak mu policejní komando naběhlo do domu Teprve 16letý Slovák prodával marihuanu, tak mu policejní komando naběhlo do domu 11. dubna 2019 12:25

Tentokrát komando úřadovalo v Záhorské Bystrici. NAKA (Národná kriminálna agentúra) měla důvodné podezření, že mladík v této obci ve vile pěstuje marihuanu, a tak proběhla domovní prohlídka, díky které policisté zajistili tři interiérové stany společně s většími dávkami drogy.

Jak policisté napsali na své facebookové stránce, jen 21letý Slovák měl k dispozici kompletní vybavení pro pěstování, takže ve stanech nechyběla vzduchotechnika, potřebná filtrace ani osvětlení podporující růst. Dohromady našli muži zákona až 125 sazenic i vysušené marihuanové šišky, což mladík rozhodně nemohl mít k osobní potřebě, a tak putoval do rukou policistů a už vůči němu bylo vzneseno obvinění.

V komentářích se Slováci zase trochu zabavili. Zatímco jedna skupina chválila policejní práci za odstranění dalšího dealera, druhá část lidí se smála tomu, zda policisté museli rozbít okno při vniknutí do vily, když ho zřejmě dealrova matka jen nedávno myla. Jeden uživatel Tomi si jen ironicky povzdechl, že drogy půjdou zase nahoru.

Domů
Sdílet
Diskuse