Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. dubna 2019 10:16
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Taylor Swift spouští záhadné odpočítávání. Vyjde zanedlouho její očekávané nové album?

HUDBA
Uložit Uložené

Na oficiální stránce taylorswift.com probíhá odpočítávání do 26. dubna, kdy by mělo spatřit světlo světa nové album.

Taylor Swift patří mezi nejoblíbenější popové zpěvačky světa. Bohužel, už delší dobu její kariéra trpí kvůli tomu, že zanedbává fanoušky svojí aktivitou. S albem se naposledy o slovo přihlásila už v roce 2017 a od té doby jsme se dočkali jen pár videoklipů a dokumentárního filmu k zatím poslednímu velkému turné.

Obzvláště v dnešní době posluchači velmi rychle na méně aktivní interprety dokáží velmi rychle zapomenout, nyní však vše nasvědčuje tomu, že Taylor Swift má hotový nový projekt. Během poslední noci totiž na všech svých sociálních sítích sdílela svou oficiální stránku s popisem „4.26“.

Na webu taylorswift.com nyní najdeme odpočítávání do 26. dubna a důkazem, že půjde o nové album, je i skutečnost, že čas skončí přesně ve vteřině, kdy streamovací služby nejčastěji zveřejňují nejzásadnější projekty. Tedy v noci ze čtvrtka na pátek.  

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

4.26

Príspevok, ktorý zdieľa Taylor Swift (@taylorswift),

Domů
Sdílet
Diskuse