Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. dubna 2019 16:12
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Charlize Theron chce, aby ji někdo konečně pozval na rande. Jsem celé roky single a nikdo si na to netroufá, prohlásila

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Půvabná herečka zaskočila veřejnost upřímným vyznáním.

Pokud jsi před pár lety sledoval film Atomic Blonde, zřejmě ti neuniklo, že si v něm zahrála půvabná Charlize Theron. Jihoafrická herečka bude zanedlouho slavit 44. narozeniny, ale stále je stejně sympatická jako před deseti lety.

Očividně však nemá štěstí v lásce. Nedávno se objevila v kampani propagující její nový film Long Shot, ve kterém si zahrála se Sethem Rogenem, a pro portál Entertainment Tonight prohlásila, že už by nejraději našla lásku.

„Byla jsem nezadaná 10 let, není to tak nepravděpodobné. Někdo v sobě jen musí najít odvahu a odhodlat se k tomu. Jsem neuvěřitelně dostupná,“ řekla herečka, která v minulosti randila s muži jako Stuart Townsend nebo Sean Penn.

Charlize Theron chce, aby ju niekto pozval na rande. Som celé roky single a nikto si na to netrúfa, vyhlásila
Charlize Theron chce, aby ju niekto pozval na rande. Som celé roky single a nikto si na to netrúfa, vyhlásila Zdroj: Atomic Blonde

Naneštěstí, ani jeden z těchto vztahů nevyšel, i když se Seanem Pennem se dokonce Charlize zasnoubila. Rozchod přišel v roce 2015 a od té doby nebylo veřejně známo, že by herečka s někým randila, a tak možná opravdu čeká na vysněného prince na bílém koni.

Nelze odhadnout, jestli bys u ní měl šanci i ty, když se shodou okolností nepohybuješ ve vodách showbyznysu, ale koneckonců, kdyby měla Charlize zájem jen o známé tváře, zřejmě by si dříve či později našla jednoho z hereckých kolegů, stejně jako se dala dohromady s prvním partnerem Stuartem Townsendem v roce 2002.

Domů
Sdílet
Diskuse