Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. dubna 2019 9:51
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Za lži se neschováš. Hasan píše texty na stěnu v novém videoklipu

HUDBA ČESKÝ RAP MILION PLUS
Uložit Uložené

Člen Milion+ vydává první klip k chystanému sólovému albu, které bude adeptem na rapový projekt roku.

Rok 2019 bude patřit Hasanovi, který bude label Milion+ reprezentovat novým sólovým albem. Stále toho o něm sice nevíme dost na to, abychom mohli říci, kdy vyjde, už však můžeme prozradit, že se bude jmenovat HASAN a s velkou pravděpodobností půjde o velmi osobní zpověď autora.

Dnes jsme se po delším natahování dočkali první plnohodnotné ukázky Když zavřu oči i s videoklipem, o který se postaral Viet Van. Efekty doplnil Štěpán Braun a co se týče hudební produkce, na té spolupracoval Hasan s dalšími dvěma kolegy z M+, konkrétně Deckym a Konexem.

Track je již dostupný i na streamovacích službách a brzy bychom se měli dočkat i dalších. Do pozornosti ještě dáváme obrovský křest alba KML, který se bude konat 10. května v pražském Sasazu a představí se na něm celé vydavatelství v rámci speciální show. Lístky jsou v prodeji na goout.net.

Domů
Sdílet
Diskuse