Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adam Novosad
16. dubna 2019 11:25
Čas čtení 0:00

Slovenský zloděj ukradl 2 000 kusů Kinder Bueno a 1 200 Kinder vajíček. Schoval je v posteli

Kategorie:
Zajímavosti
Uložit Uložené

Hladový zločinec rychle skončil v rukou policie.

Slovenští policisté svými příspěvky na facebookové stránce dokáží pobavit. Občas musí vyšetřovat případy, které můžeme klidně označit za bizarní, a v Levicích to nedávno nebylo jinak. Pachatel se tam vloupal do kamionu, kde našel hromadu sladkostí a nakonec způsobil škodu za 2 100 eur (téměř 54 tisíc korun).

Do návěsu kamionu vnikl tak, že zničil visací zámek, ale není známo, zda dopředu tušil, co se ve vozidle ukrývá. Zloděj ve věku 37 let zřejmě nebyl nejšťastnější, když místo hodnotnějších výrobků narazil na tisíce čokoládových tyčinek a vajíček s překvapením, avšak spokojil se i s tímto lupem.

Policie informovala, že si odnesl 2 160 čokoládových tyčinek, přičemž z fotografií můžeme jasně identifikovat Kinder Bueno, a více než 1 000 Kinder vajíček. Oblíbené sladkosti pak šikovně ukryl rovnou do vlastní postele, kde je policisté našli při domovní prohlídce.

Za možná nejhloupější krádež roku bude muž samozřejmě pykat, protože byl již obviněn a za mřížemi by mohl v nejhorším případě strávit několik let.

Domů
Sdílet
Diskuse