Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. dubna 2019 19:46
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Assassin's Creed: Unity si můžeš stáhnout úplně zdarma na počest katedrály Notre-Dame, oznámil Ubisoft

TECH
Uložit Uložené

Společnost zároveň přispěje na opravu stovky tisíc eur.

Když společnost Ubisoft před pěti lety zveřejnila záběry ze hry Assassin Creed: Unity, grafika fanoušky ohromila. Ve hře najdeš Paříž, ve které samozřejmě nemůže chybět do detailů propracovaná katedrála Notre-Dame.

Jak jsme tě informovali včera, grafička Carolinou Miousse dlouhou dobu pracovala na virtuální verzi katedrály a nakonec ji s pomocí architektů a vývojáře přetransformovala na identickou verzi přímo ve hře.

Doporučeno
S obnovou Notre-Dame může pomoci Assassin's Creed: Unity. Ve hře je katedrála vyobrazena do posledního detailu S obnovou Notre-Dame může pomoci Assassin's Creed: Unity. Ve hře je katedrála vyobrazena do posledního detailu 16. dubna 2019 21:29

Tato dokumentace by mohla být nápomocná při budoucí rekonstrukci a opravě katedrály, čehož si všiml samotný Ubisoft a dnes oznámil, že připojí ruku k dílu a do finanční sbírky přispěje 500 tisíc eury.

Ba co víc, na počest poškozené památky uvolnil celou hru Assassin's Creed: Unity, a tak si ji teď můžeš na počítači stáhnout zdarma. Ubisoft tím chce docílit, aby měl každý možnost alespoň virtuálně navštívit jednu z nejdůležitějších katedrál světa, která bude veřejnosti ve skutečném světě nejbližší čas nedostupná.


Domů
Sdílet
Diskuse