Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. dubna 2019 14:36
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Hobbs a Shaw jsou úplní magoři. Šílený trailer nového Rychle a zběsile slibuje akční film roku

Hobbs a Shaw jsou úplní magoři. Šílený trailer nového Rychle a zběsile slibuje akční film roku
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Studio Universal Pictures zveřejnilo další ukázku z očekávaného spin-offu série Fast & Furious.

Tvůrci a herci z Fast & Furious spin-offu Hobbs & Shaw během natáčení slibovali, že snímek bude na rozdíl od hlavní série temnější a mnohem více ukotvený v realitě. Pak ale přišel první trailer a všechny tyto řečičky okamžitě letěly z okna. Ukázka byla totiž plná přepálené akce a šíleně nereálných momentů, což se mnohým fanouškům dozajista nelíbilo.

Na straně druhé jsou však diváci, kterým tato skutečnost vůbec nepřekáží a plánují se v kině pořádně bavit. Koneckonců, Dwayne Johnson a Jason Statham už v The Fate of the Furious jasně dokázali, že chemie mezi nimi funguje na jedničku. A jinak tomu nebude ani v případě jejich vlastního dobrodružství Hobbs & Shaw, které se nám dnes připomíná dalším novým trailerem.

Ten opět láká zejména na bláznivé akční sekvence popírající fyzikální zákony, vzájemné popichování mezi Johnsonem a Stathamem, ale i na humor a vylepšeného záporáka v podání charismatického Idrise Elby. Zda tě to však dokáže nalákat natolik, abys zašel do kina a film si tak pořádně vychutnal na co největším plátně, to už záleží na tvých preferencích. Podle nás to vypadá naprosto úžasně. Tedy, pokud ses těšil na bláznivou akční jízdu s nereálnými scénami. Čím přepáleněší, tím lépší.

Za režií stojí David Leitch (John Wick, Deadpool 2), o scénář se postaral Chris Morgan (Wanted, Fast & Furious 4-8) a kromě výše zmíněných herců se objeví například i Vanessa Kirby či Eiza González. Premiéra snímku Hobbs & Shaw je u nás naplánována na 1. srpna 2019. a pokud se o něm chceš dozvědět více, klikej sem.

Domů
Sdílet
Diskuse