Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. dubna 2019 18:44
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rytmus se ptá, proč už dnes nikomu nevadí komerce a proč už není potřebný talent na rap. Poslouchej Bengorovky 2

HUDBA
Uložit Uložené

The most legendary skladba Prečo z alba Bengoro dostává pokračování a Rytmus v ní poukazuje na aktuální dění na Slovensku.

 

Rytmus je definitivně zpět a už teď je snad každému jasné, že rok 2019 bude v rámci slovenské hudby patřit právě jemu. Jak slíbil v našem rozhovoru, začal trávit čas ve studiu a po skladbě Som S5 servíruje další novinku ze série Bengorovky.

Je snad každému jasné, že tímto názvem se vrací do doby svých sólových začátků, ještě lepší zprávou však je, že tento návrat cítíme i po hudební stránce. Druhé pokračování nese název Prečo 2 a více snad už ani dodávat není třeba. Rytmus se tentokrát zaměřuje na aktuální události v domácím rapu a kolem něj, servíruje zpívaný refrén a pokud jsi dostal chuť pustit si znovu Bengoro, tak jsme v tom spolu.

Hudební produkci tentokrát doplnil Kingpin a my budeme zvědaví, co si pro nás třetina Kontrafaktu v tomto roce ještě připraví. Už brzy budou venku nové Rapíky, nyní však samotná novinka.

Zpět
Sdílet
Diskuse