Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. dubna 2019 23:51
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Jaime se v druhé části Game of Thrones setká s Daenerys a Night King se dostane na Winterfell

Jaime se v druhé části Game of Thrones setká s Daenerys a Night King se dostane na Winterfell
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Kingslayer se postaví před dceru krále, kterému do zad vrazil meč.

První epizoda je za námi, je načase zaměřit se na tu druhou. HBO již tradičně uvolnilo krátký teaser odhalující, co nás asi čeká. V první řadě je to příchod Jaimeho Lannistera na Winterfell. S Daenerys se už měl čest setkat, ale nikdy spolu nepromluvili. Zdá se, že Dany se v domově Starků cítí sebejistěji, a tak dá Jamiemu pocítit svůj hněv právě tam.

My už víme, že Dany ne vždy uvažuje racionálně a je až příliš tvrdohlavá. Klidně může vyvést něco velmi hloupého už jen kvůli tomu, že se proti tomu rozhodnutí postaví všichni její partneři. Zapomínat nesmíme ani na to, co Jaime udělal Branovi. Máme však dojem, že Bran mu za to bude ještě vděčný, protože už vlastně dávno není Bran.

Podle všeho to vypadá tak, že ona velká bitva o Winterfell se uskuteční ve 3. epizodě. Má rovných 82 minut a údajně se má celá zaměřit pouze na boj mezi lidmi a White Walkers, přičemž kamera se má soustředit na velké množství postav rozesetých všude po hradě a jeho okolí.

Vzhledem k videu níže je těžké si představit, že by se boj o Winterfell dal oddálit o rovné dvě epizody, takže je možné, že zbývající tři epizody se zaměří na boj přeživších s Cersei. Že by byl Night King poražen již tak brzy a Game of Thrones bude skutečně hlavně o souboji o trůn?

Domů
Sdílet
Diskuse