Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. dubna 2019 19:46
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Raper zaplatil 6ix9ineovi skoro 90 tisíc dolarů za feat, nyní ho žaluje. Práva na skladbu si nárokuje Tekashiho vydavatelství

HUDBA
Uložit Uložené

Již brzy bychom se mohli dočkat další skladby, na níž se objevuje i duhový raper, podle všeho však bude muset o jejím vydání rozhodnout soud.

Tekashiho fanoušci neměli od jeho uvěznění možnost slyšet mnoho nové tvorby, tedy kromě samotného debutového sóla, které by však spatřilo světlo světa za každých okolností. Na nevydané singly či spolupráce si ještě budeme muset chvíli počkat, nyní se však dozvídáme o existenci skladby, která se však na veřejnost nemůže dostat kvůli problémům s právy.

Podle TMZ dánský raper Sleiman nemůže vydat spolupráci s Tekashim i přesto, že mu za featuring zaplatil 88 tisíc dolarů. Na vině je podle dostupných zdrojů samotné vydavatelství, pod které Tekashi patří, jelikož si nárokuje práva na vše, co jejich svěřenec vytvoří bez ohledu na okolnosti. Sleiman se sice nechal slyšet, že má od 6ix9ine potvrzení, že může singl vydat, label 10k Projects je však opačného názoru.

Dozvídáme se, že raper z Dánska bude rapera a jeho vydavatelství žalovat a bude trvat na tom, aby mu byla práva na vydání skladby přidělena soudem. Budeme tedy zvědaví, jak to celé dopadne, minimálně si však interpret udělal slušné promo.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Me thinking on who should I tell “SUCK MY DICK” to NEXT. Comment down below

Príspevok, ktorý zdieľa 6ix9ine (@6ix9ine),

Domů
Sdílet
Diskuse