Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. dubna 2019 11:07
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Slovák si z Česka vezl 143 gramů marihuany, ale hned ho chytili policisté. V minulosti už byl za drogy odsouzen

ZAJÍMAVOSTI MARIHUANA SLOVENSKO
Uložit Uložené

Policisté marihuanu zajistili v mužově autě.

Slovák David bude dlouho vzpomínat na to, jak se s kamarádem nedávno vydali nakoupit marihuanu do Česka a nakonec skončili obvinění z obzvlášť závažného zločinu a přečinu nedovolené výroby, držení a obchodování s drogami.

David si přivezl 143 gramů marihuany, ale zpět domů neřídil on, za volantem seděl kamarád Viliam. I ten na Davida doplatil, protože od něj jako protislužbu přijal 2,5 gramu marihuany, pomohl mu rostlinu převézt a bude mít opletačky se zákonem.

Když policisté auto v noci zastavili těsně před obcí Ožďany, odkud David pocházel, nestačili se divit. Ve voze našli rozházené stříkačky, ale hlavně igelitovou tašku, ve které byly umístěny sáčky s marihuanou. Policejní expertiza odhadla, že toto množství drogy odpovídá 292 běžným dávkám, a tak ho David rozhodně neměl na vlastní použití.

Jak konstatovali policisté ve statusu na své facebookové stránce, za drogovou činnost už byl David odsouzen v roce 2012. Nepoučil se a tentokrát bude trest o to přísnější, že je obviněn z obzvlášť závažného zločinu, za což mu hrozí více než 10 let za mřížemi. Stíhat jej však budou na svobodě.

Domů
Sdílet
Diskuse