Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. dubna 2019 11:54
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

„Kéž by se lidé nezaměřovali na můj zadek.“ Kim Kardashian a Kanye West září v novém videu, kde ukazují svou vilu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Vogue přišel navštívit hvězdnou dvojici přímo doma.

Magazín Vogue získal nedávno unikátní příležitost nahlédnout do domova Kim Kardashian a Kanyeho Westa. Z návštěvy vzniklo video s názvem 73 otázek, což vystihuje jeho obsah, protože se v něm Kim prochází po své prázdné vile, kterou v jedné chvíli nazvala klášterem, a vysvětluje divákům, jaký talent skrývá před světem, jak tráví svůj čas a co udělá, když ráno vstane.

Ve videu září Kanye West, když hned na začátku přijde otevřít dveře a Kim ho „úplně spontánně“ pošle do pokoje za dětmi. Nepřišli totiž natáčet rapera, ale ji. Kanye na otázky novináře místy odpovídá sarkasticky. Na otázku, co je nejlepší na otcovství, odsekne, že děti.

Video dosud nashromáždilo přes 25 milionů zhlédnutí, ale nezískává jen pozitivní reakce. Například si ho podal YouTuber h3h3, který se výborně bavil u toho, že Kim chce, aby se lidé konečně přestali zaměřovat na její zadek.

Všiml si i zvláštně vybavené kuchyně a téměř prázdné vily, která spíše připomíná čekárnu v nemocnici než luxusní příbytek. Jak napsal jeden uživatel v komentářích, Kim s Kanyem bydlí v takovém domě, jako když člověk ve hře Sims na začátku nemá peníze, a tak nechává všechny pokoje víceméně prázdné.

Známý youtuber h3h3 už stihl vyjádřit svůj názor

Domů
Sdílet
Diskuse