Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. dubna 2019 11:34
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Nicki Minaj vyhodila tým, který se staral o evropské turné

HUDBA
Uložit Uložené

Podle dostupných informací se rozešli v dobrém, zároveň se však dozvídáme, že problémy trvaly už déle.

Slováci už pomalu na zrušený koncert Nicki Minaj v Bratislavě zapomněli, ona si však nyní celé evropské turné hlavně kvůli zrušeným představením připomíná opět. Podle HotNewHipHop americká raperka totiž po dlouhých letech ukončuje spolupráci se svým týmem Maverick Management, který při ní stál během převážné většiny její úspěšné kariéry.

Jmenovitě dvojice manažerů Gee Roberson a Cortez Bryant, kteří byli zapojeni do konverzace v rámci ohrožené zastávky v Glasgow, kde to nakonec dopadlo úspěšně. Oficiální důvod vyhození sice neznáme, Nicki však nemá za sebou právě ideální období, a tak předpokládáme, že se rozhlížela po změně.

Doporučeno
Organizátor koncertu Nicki Minaj v Maďarsku: Extrémně jsme se báli, Slováci zvládli situaci velmi dobře (Rozhovor) Organizátor koncertu Nicki Minaj v Maďarsku: Extrémně jsme se báli, Slováci zvládli situaci velmi dobře (Rozhovor) 16. března 2019 13:17

Právě tento tým nedokázal zorganizovat ani americkou část turné, která by měla správně předcházet té v Evropě. Stejný zdroj mluví také o tom, že rozloučení proběhlo v klidné atmosféře a do značné míry byl zájem o ukončení společné cesty na obou stranách.

Bude zajímavé sledovat, jak se Nicki Minaj popere se svou kariérou a skutečností, že ji kolegyně a konkurentka Cardi B předbíhá ve všech disciplínách včetně živých vystoupení. Řešit musí kromě dalších kariérních postupů i žalobu od bývalé kadeřnice.

Doporučeno
Nicki Minaj má problém. Žaluje ji bývalá stylistka, které raperka nezaplatila dohodnutých 36 tisíc dolarů Nicki Minaj má problém. Žaluje ji bývalá stylistka, které raperka nezaplatila dohodnutých 36 tisíc dolarů 30. března 2019 13:21
Domů
Sdílet
Diskuse