Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. dubna 2019 18:23
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Dominik Feri dostal na Moravě pěstí. Zveřejnil fotky útočníků

ZAJÍMAVOSTI DOMINIK FERI
Uložit Uložené

Nejmladší český poslanec zřejmě takovýto průběh výletu na Moravu neočekával.

Dominik Feri se stal během výletu na Moravu terčem útoku, ze kterého odešel s roztrženou košilí, poraněním na zádech a zkrvavenými ústy. Později byl převezen do nemocnice. 

Zatím není přesně známo, co přesně incidentu předcházelo, ovšem podle příspěvku, který nejmladší český poslanec zavěsil na Instagram, to vypadá, že důvodem pro útočníky byly odlišné politické ideje.

Agresoři měli být podle všeho celkem dva a Ferimu se podařilo následně oba zachytit na telefon. U jednoho si lze všimnout modřiny na pravé pěsti, kterou si zřejmě při útoku na Feriho způsobil.

Na místo byla posléze přivolána policie. „Politický náhled na svět je jedna věc, fyzické násilí druhá,“ napsal na Instagramu Feri.

Samotného Feriho jsme již požádali o upřesnění, co se na místě vlastně odehrálo, reakci jsme ovšem zatím neobdrželi. Článek o nové informace co nejdříve doplníme.



Fotografie pachatelů



Domů
Sdílet
Diskuse