Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. dubna 2019 20:55
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Smack a Sinai reagují na rap českých youtuberů, jeden je lepší než Lipo

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Smack v některých momentech ani nechápe, o co youtuberům jde.

Smackovi již brzy vyjde nové album P's a Love 2, ještě před oficiálním vydáním se však jeho fanoušci dočkali nového videa, které není tak úplně o jeho rapu. Tentokrát přijal pozvání k Sinaiovi a společně hodnotí rapové pokusy českých youtuberů, kteří se rozhodli začít s hudební kariérou.

Úkolem strašnického reprezentanta je v jednoduchosti zareagovat na to, co mu Sinai pustí a ty tak máš možnost sledovat bezprostřední reakce, které často opravdu stojí za to. Samozřejmě, většina pokusů nepatří mezi nejkvalitnější výkony, což se v konečném důsledku odráží i na tom, co Smack říká.

Na závěr ještě připomínáme, že jsme se už dočkali i tracklistu projektu P's a Love 2 a zároveň již víme, že release party je naplánována na 29. dubna a bude se konat v prostorách pražského Pointu. A pokud jsi náhodou přehlédl, tak připomínáme, že před pár dny spatřila světlo světa Smackova spolupráce s Yzomandiasem a je to jackpot.

Doporučeno
Yzomandias, Bulhar, Gleb i Sergei Barracuda. Smackovo album bude pestré, známe i datum vydání Yzomandias, Bulhar, Gleb i Sergei Barracuda. Smackovo album bude pestré, známe i datum vydání 16. dubna 2019 10:08
Domů
Sdílet
Diskuse