Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. dubna 2019 21:42
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Dan Bilzerian na party krmil medvěda. Lidé mu ve velkém nadávají, že zvířata do zábavního průmyslu nepatří

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Takový večírek musel Bilzerian obohatit zvířecím překvapením.

Dan Bilzerian se nikdy nebál kontroverze. Zopakoval to na svém posledním večírku, který organizoval u příležitosti 20. dubna. Toto datum oslavují zejména kuřáci marihuany, mezi něž se Dan nepochybně řadí, protože dokonce vlastní firmu zaměřenou na výrobu produktů z této rostliny.

Doporučeno
Dan Bilzerian odešel do Arménie, získal tam občanství a vstoupil do armády. Král Instagramu následuje předky Dan Bilzerian odešel do Arménie, získal tam občanství a vstoupil do armády. Král Instagramu následuje předky 28. srpna 2018 18:52

Dan možná má respekt k účinkům marihuany, avšak přírodu nerespektuje dostatečně, což naneštěstí dokázal více než 11 milionům lidí na Instagramu. Na party si nechal přivézt trénovaného medvěda, kterého pak před kamerami krmil.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

When your girls hungry

Příspěvek sdílený Dan Bilzerian (@danbilzerian),

Nepochybně vypadal jako pořádný frajer před přítomnými modelkami, jenže lidé v komentářích mu to hned spočítali. Řada z nich mu začala nadávat, jestli si neuvědomuje, že medvěd trpí a neměl by vystupovat na večírcích, ale odpočívat někde v přírodě či ve speciální rezervaci.

Tisíce takových komentářů však zůstaly bez odezvy, protože Dan obvykle na kritiku i tak neodpovídá. Snad si těch 11 milionů diváků uvědomuje, že medvědi nejsou hračky patřící do zábavního průmyslu.

Domů
Sdílet
Diskuse